Aantal personen: 4
4 heilbotfilets van 150 gr
zeezout, versgemalen peper
1 eetlepel rozemarijn(topjes)
250 gr courgette in luciferdunne reepjes
4 schijfjes citroen
2 eetlepels Pernod
4 theelepels boter
4 braadzakken
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrooi de heilbot aan beide kanten met zeezout en
versgemalen peper en steek de rozemarijntopjes in het midden
van de filets.
Schik in elke braadzak een bedje van de courgettereepjes en
leg daar het stuk heilbot met een plakje citroen op.
Sprenkel 1/2 eetlepel Pernod over de vis en leg er 1 theelepel
boter op.
Leg de gesloten zakken 10-15 minuten in het midden van de
oven.
Lekker met gepofte aardappel.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |